Vzorník olejové lazury na dřevo v exteriéru - systém PLUS IR01+LR10

Vzorník atraktivních odstínů olejového lazurovacího systému PLUS pro ochranu a dekoraci dřevěných staveb v exteriéru. Vyobrazené odstíny jsou prezentací kombinace 2 nátěrových hmot (IR-01 a LR-10), z nichž každá má jinou barevnost. Výsledkem je hluboce propigmentovaný povrch, který dřevu neubírá na kráse. Ba naopak. Je dokonale prokreslený, svěží, silně vodoodpudivý a přitom paroprodyšný.

Dokonalé vykreslení textury dřeva a paroprodyšnost je dáno použitím nátěrových hmot s významným podílem přírodních olejů a mikronizovaných pigmentů. Vodoodpudivost a polomatná brilance je dílem voskových přísad vrchní lazury LR-10. Díky použití dearomatizovaných rozpouštědlových přísad je nátěrový systém téměř bez zápachu a tudíž uživatelsky velmi příjemný.

Novinkou roku 2016 jsou odstíny s přívlastkem UV+. Tyto odstíny jsou formulovány s použitím speciálního UV stabilizujícího pigmentu. Výsledkem je dokonalé barevné provedení, které stále zdůrazňuje texturu dřeviny, ale oproti předchozím variantám je zatónování méně náchylné k vytváření silně tmavých míst. Odstíny UV+ jsou významně odolnější proti působení UV záření, což prodlužuje životnost nátěru minimálně o 1 rok.





Kliknutím zavřete okno


Kliknutím na zvětšeninu vzorku okno uzavřete.